Книга

Вълшебния Керван завърши първата си книга „Палецът на свободата“!

Стартираме кампанията за набиране на средствата по издаването на книгата и се надяваме с вашата подкрепа тя да излезе от печат на есен.

„Палецът на свобода“ ще бъде изцяло финансирана от нас, както и чрез вашата безценна съпричастност. Сумата, необходима за издаването на книгата, е 3100 лева. Ако желаете можете да ни подпомогнете по следните начини:

Като закупите предварително книгата

!! Моля, задължително посочвайте емейл за връзка с Вас!

(На горния линк можете да платите на каса на Изипей, с кредитна или дебитна карта или с банков превод)

ИЛИ

купи книгата или дари сума по желание директно в сметката ни в Първа Инвестиционна Банка:

IBAN: BG96FINV91501015191765 за Маргарита Шущаркова

!!! Ако си купувате книгата с банков превод, моля посочете в основание за плащане: телефон, адрес за доставка и основание за превод „книга“, за да можем след като бъде напечатана да ви я изпратим. Доставката е безплатна за цялата страна.

ИЛИ

дари сума по желание с всякакъв вид кредитна/дебитна карта или paypal на линка donate:

Donate Button with Credit Cards

 

Събрани досега средства:

 

Повече за книгата:

„В „Палецът на свободата“ Духът на приключенията ви кани да поемете на едно сурово, преоткриващо света, пътешествие от Европа към Индия по сухоземни, отдавна забравени пътища. Това е книга, която ви кара да пресъхнете от жажда в иранските пустини, да настръхнете от ужас в сепаратистките региони на южен Пакистан, докато ви ескортира военна полиция, да онемеете пред извънземната красота на Каракорум, докато стопирате по най-страшния планински път на земята, да се изгубите сред тантрични будистки манастири в Хималаите и да преоткриете дълбините на мистична Индия.

Как двама пътешественици се спасяват в едни от най-опасните терористични зони на земята? Какво научава човек след осем месеца без покрив на главата, докато пътува на автостоп през Азия? Как културата на Близкия Изток и Индия могат да променят вътрешния ви свят необратимо? Какво е да живееш в храмове и сред мистици, да спиш до тигри и слонове в джунглата и да вървиш два месеца без GPS на 4000 метра надморска височина? Всички тези отговори ще получите от Вълшебния Керван, докато странствате с тях в търсене на едно по-дълбоко разбиране на религията, културата и историята на Индийския субконтинент.“