Филми

Филмът „Отблясъци от Борнео“ е онлайн! Гледайте го по-долу.

Magic Kervan Motion Pictures снима филми за Земята  – тази Земя, която обичаме, на която сме родени и израсли. Показваме ви я каквато е, в цялата нейна естественост и прелест, такава каквато я виждаме по време на нашите пътувания. Природа, приключения,хора и култура.

Когато снимаме нашите филми ние нямаме екип, план или идея за какво ще бъде следващият филм.

Земята е нашият дом –  да се грижим за нея и да я обичаме

 

Camels_Long_CUT

“В земите на Бадуй: Пазителите на света”: Документален филм за племенната етническа общност Бадуй в Индонезия. Вижте как те живеят в хармония с природата без електричество и много от „благата“ на цивилизацията. Потопете се в ежедневието на Бадуй, вижте от какво са направени къщите им и как се подготвят за предстояща сватба. Продължителност 17 мин.

 

„Отблясъци от Борнео“: Докуметален филм за малайзийската част на остров Борнео. Филмът е еклектична мозайка, в която ще се срещнете с местни етнически групи – ловци и събирачи, ще опитате екзотични храни от острова, ще пътешествате в далечните земи на Келабитите, ще разберете как се приготвят лястовичи гнезда за ядене и още много интересни неща. Филмът е в две части с обща продължителност 44 минути.

I-ва част:

II-ра част:

 

„В джунглата“:  Филмът бе заснет в национален парк Таман Негара Паханг, Малайзия.Разказва за осемдневния самостоятелен преход на Керванът из екваториаланата джунгла и изкачването на връх Гунунг Тахан,разчитайки едиствено на себе си, без водач и дори GPS. Продължителност : 13 мин.

„Малака – султани, колонизатори и разноцветни култури“:  Документален филм за историята и интересните забалежителности в стария град Малака, Малайзия. Продължителност: 10 мин.

„Батек – праисторическа хармония“: Филм за племето на ловци и събирачи батек, обитаващо джунглите на Западна Малайзия. Продължителност: 4 мин.

Трейлъри и видеа:

Трейлър на  новия филм за  о-в Борнео:

 

Промоционално видео на първия филм на Magic Kervan Motion Pictures – „В джунглата“:

 

Трейлър на филма „В джунглата“ :

 

Можете да направите дарение по желание, като парите ще бъдат използвани за заснемане на други прекрасни филми. Всяка помощ, колкото и малка да ви се струва, е високо оценена от нас. Благодарим!
Donate Button with Credit Cards

(Можете да дарите с кредитна или дебитна карта – не е необходимо да имате регистрация в PayPal)